Eerdere projecten en initiatieven

 

Gemeente Zeist (2013- 2014):

opnieuw opstarten van een sociaal programma voor het creëren van een woon-leef-werk-klimaat, waarin bewoners en betrokken organisaties een positieve bijdrage leveren aan de herontwikkeling van Kerckebosch.


Gemeente Leusden (2013 - 2014):

ontwikkelen van een concept voor innovatieve binnensportaccommodaties in samenwerking met eigenaren, verenigingen, inwoners en bedrijven, met een eigentijdse rol van de gemeente.


Gemeente Soest (2013):

advies en begeleiding van inhoudelijke samenwerking van betrokken partijen bij de ontwikkeling van een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA).


Gemeente Bunnik (2012-2013):

voorbereiden startbijeenkomst van betrokken partijen bij een nieuwe MFA. Inventariseren en interesseren van potentiële andere partijen.


De Kamers/Vathorst, Amersfoort – Centrum voor Cultuur en Ontmoeting (2003 - 2010):

initiatiefnemer en directeur. Tevens projectleider en adviseur voor tal van initiatieven in de wijk. Verantwoordelijk voor de uitvoering Welzijn Nieuwe Stijl in opdracht van de Gemeente Amersfoort (ondergebracht in Stichting Kamerbreed).


Stichting Ravelijn/Matchpoint (2001 - 2003):

adviseur bij activiteiten voor innovatie van vrijwilligerswerk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Stichting Welzijn Amersfoort (2000):

Programma-coördinator. Verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van culturele en welzijnsprogramma’s van drie wijkcentra in Amersfoort-Noord. 
 

Art For Sale (1988 - 2000):

Creatief Directeur/eigenaar. Bureau voor kunst en vormgeving voor de (internationale) zakelijke markt. Verantwoordelijk voor leiding geven aan het creatieve team, acquisitie, ontwerp en productie.